.
.
.
Opdatering ::::::::::::::: 30.12. kl. 3:20 :::::::::
domain virker nu
_________________________________________
:::::::::::::::: skivet den 30.12. kl 2:35 ::::::::::
Hvis du taster :
http://www.e-departmentstore4u.com/kommer du til den RIGTIGE "Infashion" online shop.
Du mener måske hvis du taster:
http://88.80.193.58 kommer du til
http://kundelogin.net/user/index.php Jo, de er rigtig, det er deres ip.
Den er tilknyttet til
http://www.jakobjp.comsom er som sagt denne virtuelle server
Og
http://www.e-departmentstore4u.comer forwarded til en af deres (min lejet) vrtueller server, som
har jo hos "gratisdns" de følgende data (og det hele virker HELT PERFEKT):
____________________________
A (Navn -> IP adresse)
Vært IP TTL Ændring
e-departmentstore4u.com
1) Data om urlforward:
URL:
http://88.80.193.58Titel: Min seje side!
Nøgleord: keyword,keyword2,keyword3
Beskrivelse: Min seje side!
Frame:YES Wildcard:YES 195.140.140.80 43200
localhost.e-departmentstore4u.com 127.0.0.1 43200 Kan ikke ændres
e-departmentstore4u.com 88.80.193.58 43200
*.e-departmentstore4u.com
___________________________________________
Alle andre 8 domainavn peger også til
1) Data om urlforward:
URL:
http://88.80.193.58od de virker også alle samme HELT PERFEKT
Derfor er jo so sikker at det skulle være en "urlforwarding"
men jeg kan ikke udlukker at det kunne eksisterer andre methoder som du sige (bar en A Record)